Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimarts, 19 d’abril del 2011

Els Amics són molt creatius!

D'aqui ben pocs dies ens en anem a Castelló! Abans de marxar volem fer una mica d'arqueologia. Buscant pels arxius secrets (més que secrets estan amagats) hem trobat un munt d'imatges promocionals ben curioses que es feien els Amics mateixos. Hi trobem una gran varietat d'estils. Animals, clicks, legos, referències artístiques tan variades com Miquel Àngel, Andy Warhol i Leonardo da Vinci. Tot rebuscant a més hem trobat un joc dels Amics. Nosaltres l'hem resolt, però no és gens fàcil. Ens hi hem hagut de posar tots quatre al voltant de l'ordinador i fer formules übercomplicades de física quàntica per arribar a solucionar-lo. Però totes juntes ho hem fet!

És el típic puzzle en que has de fer lliscar les peces fins ordenar-les totes i en que et trenques el cap perquè mai aconsegueixes col·locar la última, amb la imatge de la maqueta Catalonautes. Podeu jugar aquí.








3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Gran troballa, el joc aquest! Gràcies :)

Yas ha dit...

El joc costa moltíssim!!!!!! :O

Glòria ha dit...

best time: 104 segons... i vosaltres?