Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dijous, 26 de gener del 2012

Monsieur Cousteau, La Flashmob

ATENCIÓ, ATENCIÓ! HEM CANVIAT EL PLANTEJAMENT DE LA FLASHMOB.
TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

Nois i noies, no sabem com deveu estar vosaltres, però nosaltres estem atacades dels nervis. És que cada vegada queda menys per poder comprar "Espècies per catalogar". I que tot torni a començar, lletres i melodies que se'ns queden al cap, concerts, trobades, flashmobs...

Ahummm... FLASHMOBS

Sabeu què? L'altre dia se'ns va acudir una idea. Bé, de fet se'ns en van acudir dues.

No podem parar d'escoltar Monsieur Cousteau en mode bucle (com molts i moltes de vosaltres segurament). No podiem parar d'imaginar-nos aquesta camisa blava i el gorro vermell. I de cop vam veure una marea de gorros vermells i camises blaves!!

L'altra idea que s'ens va acudir és que ens encanta trobar-nos amb un munt de gent en els concerts i que no podiem esperar més.

Sempre hem muntat bogeries o flashmobs durant els concerts d'Els Amics (plomes d'indi, Son Gokus, gomets gegants, caretes d'home gos), però aquesta vegada voliem fer alguna cosa diferent. Sortir dels concerts i fer-nos veure enfora.

Així que vam sumar 1+1, multiplicat per les ganes que tenim de tornar a muntar alguna cosa, i va sorgir la gran idea:

És per això que us convoquem a tots i totes a "MONSIEUR COUSTEAU, LA FLASHMOB"


LA IDEA ÉS MOLT SENZILLA: REUNIR UNA MAREA DE GENT VESTIDA AMB CAMISA BLAVA I GORRO DE LLANA VERMELL PER ANAR A COMPRAR TOTS JUNTS "ESPÈCIES PER CATALOGAR" A AQUELLA PETITA BOTIGA QUE HI HA AL FINAL DE LA RAMBLA, AL COSTAT DEL ZURICH (L'FNAC), EL DIA 14 DE FEBRER!!!

Us imagineu omplir l'Fnac de Monsieurs Cousteaus? Sí, ho sabem, les Amigues estem una mica com una cabra. Però pot ser taaaaan divertit!!!

Us ha agradat la idea, oi? Ara concretem coses:

1. Ens trobarem tots i totes a les 19:30 a plaça Universitat, vestits amb camisa blava i gorro de llana vermell (si no en teniu un igual que el da la foto no passa res, però sí que hauria de ser vermell)

2. Organitzarem entre tots diversos grups de gent.

3. Els grups aniran passant cap a l'Fnac en intervals de 5 o 10 minuts. (el que és divertit és que l'Fnac es vagi omplint a poc a poc i no de cop.)

4. Els grups un cop dins la botiga es dedicaran a passejar, mirar discos, llibres, etc. com si fós el el més normal del món. Si algun treballador o encarregat ens pregunta què estem fent podem contestar que estem "mirant uns cd's", "comprant", "buscant un regal". El que diriem en una situació real. Obviant la nostra vestimenta.

5. Cap a les 20:30 hauriem d'estar tots els grups dins la fnac. Moment en el que agafarem l'"Espècies per catalogar" i anirem a la caixa a pagar-lo (si teniu la precompra feta aneu on us hagin indicat que heu d'anar).

6. El comprarem i marxarem de l'Fnac. Com si no hagués passat res.

7. Finalment, qui vulgui pot tornar a la plaça Universitat per acomiadar-nos, fer alguna foto, o comentar la jugada.

Animeu-vos-hi!! Quants més siguem, més ens divertirem!!

Però... i si encara no em vull comprar el cd o si mai m'el compraré?

És igual. Vine a passejar-te per l'fnac i passa una bona estona amb nosaltres!!

I si no puc venir a Barcelona? O he fet la precompra a un altre fnac de Barcelona?

Si et ve de gust, busca uns quants amics i amigues i ves al fnac de la teva ciutat. Això sí, fes algunes fotos, o un video, per compartir-ho amb nosaltres. Si te l'has comprat a un altre fnac sempre pots anar a buscar el cd allà i venir amb nosalteres al de la rambla si et ve de gust fer una mica l'indio.

Fans dels Amics, gomets verds, familiars, amics i no tan amics... Veniu a "MONSIEUR COUSTEAU, LA FLASHMOB"

Com podeu veure, aquest cop res és secret, podeu cridar als quatre vents i explicar per tot arreu aquest esdeveniment que estem muntant. Que vingui molta gent, animeu cosins, tiets, tietes, avis i avies i el veí del costat que us voleu lligar. Tothom és benvingut.

US HI ESPEREM!!


2 comentaris:

El blog de la Carla ha dit...

Si fos més d'hora si, però es que a les 20:30 es molt tard!!!

Anònim ha dit...

La idea és molt original i divertida, però q us sembla buscar aquelles petites botigues de música q tenen moltes dificultats per a vendre? Els aviseu q voleu fer això, per a q tinguin suficients CD's per atothom i segur q els doneu una bona alegria.
Perquè no crec q FNAC tingui massa problemes econòmics.
Una abraçada!