Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

divendres, 24 d’agost del 2012

A aquestes alçades de la pel·lícula... On està Reykjavic?

Diari de bord, 24 d'agost de 2012.

Les Amigues dels Amics portem mesos navegant a la deriva en el mar d'informació que és internet.

Cada cop es fa més difícil trobar noves, o antigues, depèn de com es miri, i exclusives informacions sobre Els Amics de les Arts. Ja se sap TOT sobre ells? Fa poc vam descobrir la talla de calçotets del Dani, quantes diòptries sumen tots junts, i de què treballava l'home gos abans de fer d'home gos, però vam rebre un mail amb amenaces dient que és una informació top secret i que no la publiquéssim. Ens van dir que eliminarien el video de l'Exercit de la Xamfaina del seu canal de YouTube!!!

Així doncs, no direm que el Dani fa una 36, que sumen 4'33 diòptries, i que l'home gos feia de cambrera.

Fa un dies, flotant a la deriva, vam veure a la llunyania alguna cosa. Un iceberg? L'Antàrtida, (que és molt molt freda)? L'illa de Perdidos?

Era Reykjavík??? No n'estàvem segures! Perquè fa més d'un any que hi ha un cartell que diu:



I per això des d'aquí, com que necessitem trepitjar terra ferma o acabarem escoltant "Al mar! Al mar!", reclamem, exigim i supliquem al senyor Joan Enric Barceló que:

Publiqui a la web el que nosaltres estem segures que deu ser un fantàstic curtmetratge.

Aquí podeu veure una imatge del rodatge.


I per assegurar-nos de que així serà, engeguem des d'aquest moment una nova campanya tuitera massiva amb el hashtag:

#vullveurereykjavic 

Animem a tothom a que expliqueu als Amics i al Joan Enric perquè voleu veure el curt i a que els hi pregunteu després dels concerts. Tots junts ho podem aconseguir! :D