Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimecres, 3 de novembre del 2010

El temps ens empaita!

Que no sonin les alarmes. Seguim vives i el blog té la intenció de seguir estant-ho.

Tot i així, cal dir que som persones, i joves i joves implicades. I com a persones joves, a més de blogs tenim estudis, feines, pastorets, caus, feinetes extres, treballs per fer, consells escolars, amics. I al final, queda poc temps per dedicar als blogs personals i al de les Amigues.

Així que hem decidit unànimament que si ho fem, ho hem de fer bé. Les últimes setmanes ens hem dedicat a fer una mica massa de copiar-enganxar i no ens agrada. Volem posar més de la nostra part, fer posts més elaborats, amb contingut, amb algún sentit. És per això, que tot i a risc de perdre audiència, públic, seguidors preferim fer els posts més espaiats però més treballats.

El concurs X segueix actiu, de noment, hem rebut un video, de la Marta de iloveamicsdelesarts, que no desvetllarem encara per no influenciar en cas que volgueu participar!

Tot i així, seguim receptives a qualsevol proposta, arxiu secret amb qui topeu que trobeu interessant per penjar al blog, cròniques, fotos, dibuixos. Qualsevol material serà benvingut!

Prometem que els dies que per obra del destí tinguem més temps de l'habitual, penjarem coses i buscarem coses que el món encara no hagi trobat!

Avancem que les amigues dels Amics serem als concerts de Sant Cugat i del Palau de la Música, i no podem esperar a ser-hi!! Quan siguem més a prop d'aquests concerts, llençarem una petita crida per què els Amics ens puguin distingir a tots entre el públic...

Fins ben aviat!!

Les amigues dels Amics

3 comentaris:

fan dels amics ha dit...

Hola amigues i amics, jo també estare al concert de Sant Cugat, en tinc moltes ganes.L'espera s'esta fent eterna. Feu el que feu amb el blog i poseu el que poseu,jo sempre us seguiré. Sou el meu blog de referencia per mi.

Mitjons,petons i americanes

Marta

Unknown ha dit...

Hola!! em sap greu no haver-vos dit res fins ara, he estat molt enfeinada amb mil històries! em va fer molta il·lusió el vostre post i el vostre comentari al blog, de veritat! esteu boges!! en el bon sentit. espere que vos vaja molt bé amb el blog i que trobeu tot de coses relacionades amb Els Amics! Petons!!

Anònim ha dit...

Eii Amigues! Estem fent una enquesta per la universitat sobre Els Amics de les Arts i ens agradaria que ens ajudéssiu a difondre-la allà on pugueu. Aquí la teniu: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFFJbWswcjNoREJmVzBHR0pGajVuUUE6MQ

Gràcies per avançat!