Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimecres, 24 de novembre del 2010

Enquesta sobre els Amics de les Arts

Ahir vam rebre un comentari al blog de la Laura Agustí, que té un blog i és estudiant de... no ho sabem. Resulta que amb un grup de classe a la universitat han de fer un pla de marketing i per dur-lo a terme s'ha de fer un estudi de mercat. Per fer un estudi de mercat, es fan enquestes (no en sabem res, però suposem que també es duen a terme altres accions).

Doncs bé, el grup de la Laura han decidit fer aquest pla de marqueting sobre Els Amics de les Arts. Necessiten que més de 100 persones hagin contestat l'enquesta abans de que comenci desembre!

Nosaltres ja l'hem feta, i pren realment molt molt poquet de temps. No us heu de registrar enlloc i fins-i-tot si voleu ajudar una mica més, podeu passar-la a més gent!

Aquest és el link per l'enquesta: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFFJbWswcjNoREJmVzBHR0pGajVuUUE6MQ

La Laura durant el transcurs de l'any ens anirà dient una mica com els hi va el treball i així tindrem resultats de l'enquesta i del pla de marqueting.

Gràcies per col·laborar amb ella i la resta del seu equip!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eii, gràcies per ajudar-nos!
Per cert, sóc de la UdG, i estic estudiant Realització Audiovisual i Multimèdia.

Gràcies un altre cop a vosaltres i a tots els que us passeu pel blog i volgueu contestar l'enquesta