Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

diumenge, 13 de març del 2011

L'anonimat de les Amigues.

Les amigues dels Amics fem arqueologia amical i ens agrada moure gent per fer coses boniques als concerts. Les amigues dels Amics som anònimes. Les amigues dels Amics mai anirem a una trobada de gomets verds, o a un concert presentant-nos com les amigues dels Amics. El nostre objectiu és un altre. La idea és divertir-nos nosaltres i si amb això divertim a més gent, doncs millor, però sempre des de l'anonimat i la discreció.

Potser som deu persones, potser en som quatre, o potser només dues. Vam escollir uns noms precisos per fer un “guinyo” als seguidors d'Els Amics de les Arts. Mai ens presentarem en públic amb aquests noms, perquè no són nosaltres.

Només som l'Aleix, la Dolors, el Manel i la Violant quan firmem al blog, quan estem al facebook, quan indaguem per internet o quan per casualitat ens trobem restes arquelogiques fora d'aquí

Amb això només volem deixar clar que no espereu que un dia en una trobada, en un post en aquest blog, o en un comentari al dels Amics ens donem a conèixer.

Només cal que ens seguiu el joc. L'Aleix, la Dolors, el Manel i la Violant som aquí. Només aquí. És una mica la màgia de tot això. Els... ens podeu tenir al vostre cap creant-vos-en la imatge que vulgueu, i com que mai sabreu qui som, no us endureu una decepció si descobriu que som gent tan normal com vosaltres.

2 comentaris:

Irina ha dit...

és bonic que no volgueu un lideratge ni cridar l'atenció.
Una abraçada guapes/guapos, de part d'una "fan dels amics"

Guillem ha dit...

M'agrada molt, això de tenir 4 ents que estan per damunt de les persones de carn i os. Aquests ents (o hauria de dir NENS) que ens fan gaudir, conèixer gent nova, redescobrir els Amics i tornar a dibuixar Son Gokus. Que ens han fet crear els Gomets Verds.
Gràcies Aleix, Dolors, Manel i Violant, sigueu qui sigueu, sigueu quants sigueu.