Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimarts, 1 de març del 2011

Remenant els arxius secrets

Feia temps que no en feiem d'arqueologia!

Avui fem un viatge astral al passat dels Amics de les Arts. Tanca els ulls, activa el mecanisme que saps que tens i en una ràpida i frenètica successió d'imatges, torna a quan acabaves de fer 18 anys, o a quan tot just en tenies 10 i no tenies ni idea del que et podia donar la vida, també pots tornar a tenir-ne 25. No sabem ben bé quants anys tens ara!

Obre'ls. Seràs a la teva habitació. La de fa cinc anys, no la d'ara. Probablement no serà el mateix ordinador, ni la mateixa casa, potser tampoc la mateixa ciutat ni el mateix país. Encara menys seràs la mateixa persona.

Serà el 15 de novembre de 2005 i llegiràs això, de quan Liverpool encara es deia Mecanoscrit del segon orígen. Un text introductori ple de sentiments, d'implicació, de nostàlgia del passat que a nosaltres ens té robades el cor:

Hauríem passejat per aquesta platja si encara hi hagués platja. Hauríem passat llargues estones recollint petxines i jugant amb l’aigua del mar… a tu no t’agrada que t’esquitxin, ja ho sé, però si hi hagués hagut platja jo t’ho hauria fet, tan sols per fer-te enfadar. Sovint em ve al cap aquella foto que m’hagués agradat fer-te una tarda d’estiu… duries el cabell curt encara. Ajupida, amb un somriure d’orella a orella, estaries tocant la sorra. Però ara ja no hi ha platja, ni sorra, ni foto, ni tarda. Ara tan sols quedem tu, jo i Liverpool. No trobes estranya la sensació de saber que no tens res a perdre? Tornem a començar, l’endemà és nostre.

Aqui, l'entrada sencera.

P.S: I per tornar encara una miiica més enrere: fotos d'uns Amics molt joves i sense en Dani...

1 comentari:

Guillem ha dit...

Preciós. Tan bones intros per Liverpool i al final no en van posar cap... quina llàstima.
I les fotos, SÓN UNS PIMPOLLOS!!!