Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Un conte 2.0

Els Amics de les Arts es van desplaçar l'1 d'octubre a al Parc Tecnològic de la UdG, per celebrar el primer any del podcast "No en sabem res" tot explicant la seva història que s'ha anat construïnt gràcies a aquest medi que és l'internet a través del qual han aconseguit arribar a tantíssima gent.

És llarg, una horeta, però és molt interessant. Podem constatar que sí, que en tot principi de la vida d'un blog (i d'un escriptor, d'un músic, un pintor, un artista en suma), qui et llegeix ets tu, qui t'escolta ets tu, i si no estas tu sol, et comenten els teus quatre amics (de vegades ni això) fent-se passar per persones que no coneixes, i que amb treball, empenta, il·lusió i esforç diari, es pot arribar a tocar al Palau, exposar al Macba, o publicar un llibre a la Columna (no volem fer publictat, però és el primer que ens ve al cap!)

Aquest és el link per veure la xerrada:

http://www.sies.tv/video/el-relat-dels-amics-de-les-arts.html

A més, unes quantes persones van fer crònica de la xerrada. Són aquestes:

http://focdencenalls.blogspot.com/2010/10/el-relat-dels-amics-de-les-arts-un.html

http://edunomia.net/diari/edunomia/arxius/2010/un-conte-2-0-els-amics-de-les-arts.html

http://jesusmarti.blogspot.com/2010/10/el-relat-dels-amics-de-les-arts-un.html

http://jordipoater.wordpress.com/2010/10/01/els-amics-de-les-arts-exit-2-0-de-musica-en-catala-si-en-catala/

Gràcies a tots per compartir sempre les vostres impressions!