Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

divendres, 22 d’octubre del 2010

Un xafarder relacions públiques.

Bernat Añaños Martínez, estudiant de Publicitat i Relacions públiques, fa la seva pròpia crònica sobre els Amics al seu blog, Avui i demà.

Un fragment diu així:

Eren sons i lletres que et deixaven veure la vida i els problemes d’una forma espontània i familiar, i això et feia desconnectar del “teu món” i entrar en una aureola que em permetia descansar del mateix.

Poc a poc, passaven els mesos i interioritzaves cada un dels caràcters de les cançons. Les sentia com a meves, perquè com una medicina en la que confies quan et treu d’una pulmonia, passa el mateix amb una lletra que et treu del teu “planeta NO piruleta”.

Com que és estudiant de publicitat, en el seu blog podreu trobar la mar i més d'anuncis originals, curiosos i diferents. Tant en video com en fotografíes. El món de la publicitat és ben interessant, i així com per vendre i fer diners es fan coses moralment molt qüestionables, també s'en fan de divertides i interessants i fins-i-tot boniques!