Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimarts, 7 de setembre del 2010

Reivindicació del grupisme català

Què és la Plataforma per la Recuperació de l'Esbart Dansaire Dance Club (PREDDC)?

La PREDDC, organització sense ànim de lucre i amb el propòsit ferm de fer del món un lloc millor, reivindica el dret de totes i tots els fans i seguidors i contraris a Els Amics de les Arts a poder escoltar la seva primera maqueta “Esbart Dansaire Dance Club”, i altres rareses de les quals en consta l'existència en arxius antics datats entre l'any 2005 i 2008.

També es vol crear un lligam amb totes les persones de la blogosfera que dediquen alguna part del seu temps al grup que més masses ha mogut durant aquest estiu del 2010. Siguin cròniques, vídeos, fotografies, demostracions d'odi i d'amor. En aquest espai hi caben totes les opinions, positives i negatives, sempre i quan es sigui constructiu i no es manqui el respecte, perquè abans de tot i més que res: ENS HO VOLEM PASSAR BÉ!

Així que si tens entre les entrades del teu blog, entre els teus vídeos, les teves fotos, els papers del teu escriptori, els teus dibuixos, (també val una cançó de fons en un curt que tu hagis fet!) quelcom que tingui a veure amb Els Amics de les Arts, no dubtis en passar-te per aquí i deixar un comentari perquè en pengem el link.

Així que si ets dels que fan una crònica després dels concerts, dels que fan vídeos amb les cançons, que no poden parar de fer fotos durant els concerts... aquest és el teu lloc. Per compartir experiències, imatges i afició.

Perquè darrere una gran manifestació de grupisme sempre hi ha una gran persona.
I la volem conèixer.

Així doncs, declarem aquest blog oficialment obert, però amb seny. No volem acabar com l'Ignasi que amb trenta anys ja quasi quasi es quedarà per vestir sants, que des que descobrí la xarxa es passa nit i dia sempre online...

2 comentaris:

Jotabe ha dit...

us passo un link del blog dels amics. es una entrada d'una historia de l'abril del 2008, tracta sobre un episodi amb una ampolla de martin codax. qui sap, potser el martin codax que apareix a 4-3-3 ve d'aquesta anècdota!
http://elsamicsdelesarts.wordpress.com/2008/04/13/martin-codax/

Violant ha dit...

Hola Jotabe!

Gràcies pel link! De moment ens el guardem, perquè la "remenació dels arxius arqueològics" l'estem fent cronològicament i per tant encara ens queden moltes històries per contar de l'antic blog.

Gràcies també per passar per aqui!