Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dimarts, 28 de setembre del 2010

Repte, es busquen idees!!

Benvinguts Amics internautes!

Fa un parell de dies ens plantejàvem un repte en aquest blog: aquest, tornat a explicar aquí.

Proposàvem que els visitants, vosaltres, els seguidors dels Amics que venen a parar aqui àvids d'informació, de curiositats, dels que us animeu a participar del nostre projecte, imaginéssiu amb el poder mental de les vostres neurones, fórmules per fer que els Amics de les Arts participin a les Amigues dels Amics d'alguna manera directa però poc implicadora de responsabilitat (ells tenen feina, estan ocupats, no els en posem més!). Amb totes les idees, farem un "metxembrat" per veure si fem alguna cosa... I en fi, sempre que a ells els vingui de gust i puguin, clar.

I si més no, ens ho haurem passat bé mentrestant... que com vam dir a la nostra presentació, és el principal objectiu d'aquest blog! :D

De moment s'ha proposat:

-Que expliquin anècdotes dels seus concerts.
-Que ells mateixos ens comentin sense dir-nos que són ells, i deixant pistes, perquè els lectors del blog provem de descobrir qui són i qui no són els autèntics Amics...

I per altra, banda, coses més complicades com:
-Fer una trobada de blogaires Amics, és a dir, de blogaires que tinguin blogs sobre els amics o que en parlin.
-Trobar-nos amb els Amics per fer un dinar + concert quan les aigües s'hagin calmat.

Aquesta última, no cal dir que seria fantàstica i ens faria fer un vuit-mil a tots... tot i així, seria inviable... us podeu imaginar QUANTÍSSIMA GENT voldria fer un dinaret més concert amb els Amics? Com ens ho fariem? Quant pà amb tomàquet que s'hauria de fer! Quanta cervesa hauria de córrer! Quant refresc de cola i quanta llimonada! Pobres Amics quin estrés amb tanta gent que hi voldria parlar... Hehehehe.

En fí, seguim esperant propostes!! GRÀCIES!!

5 comentaris:

fan dels amics ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
fan dels amics ha dit...

Què expliquin què ha sigut per ells aquest estiu i si tenen algun concert en especial.
I si s'esperaven la repercussió què ha tingut el Bed&Breakfast

Glòria ha dit...

l'estiu passat vaig assistir a la III trobada d'amics dels gossos (del grup de música, s'entén). vem fer un dinar i una sessió de karaoke amenitzada per ells, tot a un preu mòdic i amb un ambient inigualable. molt bon rotllo entre tots els assistents, vaja. ideal per fer noves coneixences i conèixer els músics personalment.

també tinc entés que ho fan els lax'n'busto i fins i tot el cesk freixas es va apuntar a la moda, però fent-ho més popular: que cadascú portés algo per picar.

i jo em pregunto... perquè no poden fer el mateix els amics de les arts? seria quelcom dificilment igualable!!

izinu ha dit...

Otra propuesta: Ya que Les Amigues dels Amics estais llevando esta fantastica tarea de arqueologia amical, creo que els Amics podrian colaborar destapando alguna informacion, anecdota, origen o curiosidad que no se halla comentado, citado o grabado en ningun blog, web, etc... podrian hacerlo una vez al mes, o cada 15 dias. Royo los archivosuperocultos de Els Amics de les Arts (lo que nadie supo nunca).

fan dels amics ha dit...

La veritat és què si els amics fessin aquesta trobada seria una cosa inoblidable!!!! i la proposta de la izinu em sembla molt bona idea.