Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dissabte, 18 de setembre del 2010

Roombes, aspiradors, escombres i fregones.

Avui estàvem l'Aleix, la Dolors, el Manel i jo fent neteja de la cambra de bany (bé, de fet només ho feiem l'Aleix i jo, els altres dos perdien el seu temps intentant trobar un sistema per fer que la neteja anés més ràpid i  fos més eficaç, que passava per fer servir "un producto, no todos", i per fer malabarismes amb torns estranys i recaragolats en que cada dia s'havia de netejar una peça del pis dues vegades. Mentre es decidien pel format de la taula que utilitzarien, nosaltres ja havíem rentat, desinfectat i fet brillar tota la tassa del vàter i part de la banyera), i ens hem posat a recordar els vells temps.

Hem intentat recordar com ens vam conèixer. Però no hem pogut. Erem massa petits per poder recordar-ho. El cas és que vam anar a la mateixa llar d'infants. Tots juntets, un dia agafats de la mà del nostre pare, mare o tutor, el mateix any, i tots amb uns llargs, densos i biografiables tres anys a les nostres espatlles ens vam dirigir a la porta de l'escola i allà els nostres adults protectors ens van abandonar a la nostra sort. 

Els mites diuen que en el primer moment, l'Aleix i el Manel es van fer grans amics, i que ens perseguien fent-nos la guitza fins a l'esgotament (Després a l'escola els grans ens afirmarien que si els nens ens molesten, ens persegueixen i ens peguen és perquè ens estimen i estan enamorats. Quants patiments s'hauria estalviat el món si mai ens haguessin ensenyat que no se'ns estima a cops, si no a petons!) a la Dolors i a mi , que també ens havíem fet inseparables. Ens expliquen que nosaltres cridàvem i cridàvem i que ells bramaven i bramaven, i que malgrat que sempre ens queixàvem sempre els anàvem a buscar per seguir cridant, bramant i corrent pels passadissos i el pati. Perquè al cap i a la fi, només era un joc, només eren "Coses de nens" (o més políticament correcte, coses d'infants). 


3 comentaris:

Glòria ha dit...

coses de nens... el disc roulotte polar és ple de sorpreses, com la lletra d'aquesta cançó amb rimes tant surrealistes que acaben sent delinianes (ara, el caramel amb gust de beixamel, pel meu gust, sobra).

Manel ha dit...

Uakaaaaaaaaaaaaaaa.... menudo kurrazo de investigacion ke os estais pegando. mola!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manel ha dit...

@Izinu, este último post no es un trabajo de investigación, nos pasó a nosotras, es la vida misma... Cuando es un trabajo de investigación arquelogica, lo "croquetamos".

@Glòria, com que sobra?? Esta boníssim! És la sublimació de la cultura culinària... Què hi ha que sigui millor que poder mantenir durant una bona estona el teu gust preferit a la boca? Li hauries d'encarregar al Willy Wonka els caramels amb el teu gust preferit... aleshores ho entendries tot...