Es busquen (tant professionals com amateurs) fotògrafs, dibuixants, il·lustradors i gent aficionada al muntatge que tingui entre els seus treballs alguna cosa que tingui a veure amb els Amics, per començar a "aglutinar-los" a la seva pàgina corresponent... envieu-nos un mail a: lesamiguesdelsamics(arroba)gmail.com, o deixeu-nos un comentari.

dilluns, 27 de setembre del 2010

Respirem un aire de nostàlgia futura...

Amics, amigues, des que l'estiu ha començat a acabar-se, avui que és 21 (publicarem això dilluns, o potser no, ja veurem al final) li queden dos escassos dies, plou, fa fresqueta, i a estones també fa xafogor, i núvol, i tot es torna estrany. Al mateix temps, salta la llebre, els Amics s'ens acomiaden al Palau. 

Sabíem que aquest dia arribaria. Que l'estiu s'acabaria i amb ell arribarien les apreciades vacances que els autors de les cançons que ens han acompanyat tot aquest any tant deuen esperar. "Hagués estat molt bé fer vacances i viatjar per un estiu etern", sobretot pels que hem seguit els Amics tot el que hem pogut (uns 20 vegades, d'altres quatre o cinc).

En fi, el cas és que tot i que queden uns quatre mesos pel dia en que tots farem un vuit-mil al Palau, ja hi ha una marea de seguidors, blogaires, comentadors, que agraeixen, s'emocionen, es comencen acomiadar escrivint a la bitàcola dels Amics. 

És aleshores que mires enrere i fas un recorregut a la velocitat de la llum des del moment en que vas descobrir la primera cançó, fins a imaginar-te com serà veure els Amics, la Bed&Banda i l'home que treballa fent de gos al Palau, passant pel dia que et van signar el CD, i penses: "uau!! un dia reia i m'entusiasmava amb el video de Déjà vu, i ara sents calfreds perquè ja tens la data de fins-aviat".

Sabem molt bé que no marxen del tot, és ben clar que el blog seguirà actiu, i que seguirem tenint notícies i que  s'ho estaran passant molt bé després de les vacances component, escrivint, estressant-se, delirant el nou CD que encara no ens podem imaginar.

Però trobarem a faltar aquest estiu tan bestial que tots junts hem viscut. Encara no ha acabat aquesta gira descomunal, i ja l'estem enyorant. És el que em va dir una vegada un bon amic meu: la Nostàlgia Futura...

Violant.

2 comentaris:

Glòria ha dit...

ei, heu colat una cançó de gossos!!! jejeje

l'únic motiu pel que vull que facin la pausa, és perquè pengin videos d'aquells tant freaks explicant com va el proces de gravació, com van les vacances o fent propaganda del seu proper disc.

Aleix, Dolors, Manel, Violant ha dit...

ja ho sabem ja que s'ha colat una de gossos pel mig... :P

és que les amigues dels amics, no som exclusives! i quan una frase ve que ni pintada, la fem servir...

:D